daca va veti intilni cu mine zilele astea, sa stiti ca nu prea am multe subiecte de conversatie: am primit o lampa noua, steampunk (o sa-i arat fotografia in curind) si, desigur, HomeFest. cum nu prea se fac interviuri despre lampi, pentru IQ Ads am vorbit despre festival:

“Acum 5 ani, Jean-Lorin Sterian si-a transformat garsoniera din strada Sipotul Fantanilor in lorgean theatre, un teatru de apartament. In 2014 vrea sa duca conceptul mai departe si, impreuna cu Livia Radulescu si Cristina Epure, lanseaza HomeFest, un festival artistic care se va desfasura in 20 de case si apartamente locuite din Bucuresti, intre 12 si 20 aprilie. Costul biletului de intrare: o carte pentru o viitoare biblioteca de bloc.

Cu o parte din banii necesari organizarii venita din castigarea concursului de idei al Fondului Mega Image pentru Comunitate, HomeFest mai are nevoie de 6000 de lei ca sa duca teatrul in casele Bucurestiului. Pentru asta, a fost initiata o campanie de crowfunding care, pana acum, a strans putin peste 20% din suma necesara.

Cu o luna inainte de startul proiectului, i-am pus lui Lorin cateva intrebari despre ideea lui, apartamentele in care o sa se joace teatru si campania de crowdfounding.”

raspunsurile sint aici

src=”https://lorgean.files.wordpress.com/2014/03/3.jpg?w=215″ alt=”3″ width=”215″ height=”300″ class=”alignleft size-medium wp-image-1000″ />