duminica o sa citesc din “calea izbanzii” la acest eveniment:

„Carte peste Carte” se va desfășura în perioada 26 august – 1 septembrie, cei dornici să doneze cărţi pentru copii şi adolescenţi sunt aşteptaţi în cadrul localului „La un ceai” (strada Luigi Cazzavillan, nr. 25).

Proiectul „Carte peste carte” îşi păstrează promisiunea de a ajuta instituţiile (şcoli, biblioteci, case de copii, etc.) care duc lipsa cărţilor din diverse motive. În 2013, colectarea de carte se va realiza pentru Liceul Tehnologic „Ion Nistor ” din Vicovu de Sus, judeţul Suceava.

Pe cei veniți să doneze cărți și să sprijine proiectul Carte peste Carte îi așteaptă două seri cu muzică, lecturi și proiecții, alături de artiștii și prietenii noștri. Așadar, pentru a ne bucura împreună de evenimentul de strângere de cărți, am pus cap la cap două zile speciale în weekendul 31 august – 1 septembrie.

eu ma prezint pe 31 septembrie, o1269611_566227000081395_1234668330_ora 18: Lecturi publice și discuții cu scriitorii Florin Iaru, Andrei Ruse, Jean Lorin-Sterian, Cristina Nemerovschi, Philip O Ceallaigh.
• Ora 20.30: Proiecție a două ecranizări faine (una fiind filmul facut de razvan chirila dupa proza mea “omul din sondaje”). din fericire, la un ceai este aproape de cismigiu, asa ca voi cu atit mai incintat sa merg intr-un loc nou.